Product News

California Academy of Sciences, San Francisco

California Academy of Sciences is the largest cultural institutions in San Francisco, was founded in 1853, it is also one of the world's ten Museum of natural history. The new academy uses green building the most cutting-edge design, architect Renzo Piano (RenzoPiano) the use of green building technology reflects the protection of the natural world academy of Sciences mission, to become the world's classic works. Through a practical and economical way of lighting, the lighting design of the California Academy of Sciences echoes the declaration of the Academy of Sciences to explore, interpret and protect the natural world". Lighting design team in order to achieve an area of 2.5 acres (about 10117.14m2) optimal structure and distribution of the roof can provide natural light, natural light has conducted extensive research, put indoor layout, the exhibits (especially coral reefs) provides good natural light environment and other environmental requirements, but at the same time no damage to the roof and the interior of the building features. 140 metal halide lamps (1kW and 2kW) are installed above the rainforest hall to ensure the survival of the forest. In addition to the roof of the hall is also equipped with high power equipment, to ensure that the roof temperature is maintained at less than 100oF (about 37.780 degrees Celsius), will not scorch the butterflies. The planet of water is one of the most sought after galleries in the Academy, which combines dramatic lighting with sea life. Sound effects, dynamic blue light, the exhibition hall and the theater show the effect of the theater style so that visitors experience the feelings of the sea as if exposed to the world. Lighting engineers designed a control system, through this system, mounted on the wall of the two rows of LED lamps under the control of a controller to create a light effect. The arrangement of the two rows of lamps is just right, and the dark blue light fills the gap between the waves on the wall, and the green light lightly passes over the edge of the wall. The African penguin exhibition at the African Pavilion is one of the most popular exhibitions for college visitors. Arup and Thinc Design work together to create a comfortable lighting environment for this indoor pool and its famous residents, including Pierre and Dunker. The lighting program makes it possible for penguins living in the penguins to experience the light of their hometown (from sunrise to sunset), so their original behavior will not change. In order to be able to accurately restore the environment, Arup lighting designers to the school of biological scientists to understand the penguin's mating and sleep habits, as well as the impact of these changes in the four seasons. It is worth noting that the intensity of light in this area is far less than that of penguins in the wild, but this does not affect their health because they are exposed to enough UV rays. Research, collection and Administration (RCA) building is mainly used for administrative support, employee facilities, research space and collection space. 90% of the floors are made full use of natural light, these floors are also equipped with a photocell controller and astronomical clock, the energy consumption to a minimum. Use area of 2.5 acres of green roofs provide natural light at the entrance to the courtyard custom re using xenon lamp in the past, they are installed above the coast of California in the exhibition, so as to ensure access to biological sink in the UV and light radiation level enough and growth water Miao Zhuang star ball hall filled with dramatic lighting 140 metal halogen lamp is installed above the rainforest hall, ensure forest organisms need to at night, a roof with become luminous mark line groove lights after the renovation of the pavilion ceiling

CONTACT US

Contact: mack

Phone: 13332979793

E-mail: mack@archled.net

Add: 3rd Floor, Building A, Mingjinhai Second Industrial Zone, Shiyan Street, Baoan, Shenzhen,Guangdong,China

Scan the qr codeclose
the qr code